Afdelingschef med fokus på udvikling af attraktive medlemstilbud

Har du lyst til at lede udviklingen af tilbud, der åbner nye veje i arbejdslivet for medlemmerne af Akademikernes A-kasse? Har du solid erfaring med at arbejde med medlems- eller kundefokus?

Så er stillingen som chef for afdelingen Medlemstilbud i Akademikernes A-kasse måske noget for dig.

Vores arbejdsliv og jobmarkedet er i hastig forandring. Derfor skal vi i Akademikernes A-kasse i dag møde helt andre behov end for få år siden. Vi skal hjælpe vores medlemmer stærkt videre fra ledighed – men vi skal også understøtte dem i andre af arbejdslivets overgange. Fra studieliv til arbejdsliv. Fra fastansættelse til udspring i freelancelivet. Fra en branche til en anden. Fra job til start up.

Den udvikling kalder på, at vi er visionære, modige og lyttende, når vi udvikler tilbud til vores medlemmer. Vi skal møde medlemmernes aktuelle behov, men også kunne reagere på nye trends og forandringer i arbejdslivet, når vi tilpasser vores tilbud.

Dine 3 primære ansvarsområder

Vi søger en afdelingschef, der kan stå i spidsen for det arbejde, og som vil få 3 overordnede ansvarsområder. Du skal:

  • Stå i spidsen for at udvikle tilbud til medlemmerne, der er målrettet deres behov eller arbejdslivssituation. Tilbud kan fx være fysiske eller digitale 1-1-samtaler, iværksætterforløb, netværk, kurser eller workshops. Formålet med tilbuddene spænder bredt – fra fokus på trivsel i arbejdslivet til kompetenceudvikling, grønne karriereveje og meget andet. Nogle tilbud udvikler vi selv – andre skaber vi sammen med vores faglige organisationer eller andre aktører, fx uddannelsesinstitutioner, erhvervsliv eller eksterne bureauer.
  • Udvikle og styrke vores rekrutteringsservice, hvor vi både sikrer direkte jobformidling, hjælper virksomhederne med at tiltrække akademisk arbejdskraft eller holder events for medlemmer og virksomheder.
  • Udvikle og styrke vores relationer til omverdenen. Det kan fx være samarbejdet med vores advisory boards og faglige organisationer eller andre a-kasser. Det kan også være gennem partnerskaber med erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner, så vi sikrer brobygning mellem vores medlemmer og arbejdsmarkedet.

Du får også ansvar for at videreudvikle vores start up-inkubator, der er et intensivt iværksætterprogram, hvor medlemmer i et 3-måneders program understøttes i at skabe deres egne virksomheder.

Er det dig?

Vi søger dig, som har erfaring med strategisk udvikling og implementering af medlemstilbud og produkter.

Det indebærer bl.a.:

  • Erfaring med at arbejde medlems- eller kundecentreret – fx ved at inddrage medlems/kundeindsigter i udviklingen af tilbud
  • Passion for at skabe værdi for medlemmerne og forståelse for, hvad akademikere har brug for i deres karriere
  • Evnen til at skabe gode relationer og samarbejde med både interne og eksterne partnere
  • Relevant uddannelse og solid ledelseserfaring.

Chef for mange typer medarbejdere

Medlemstilbudsafdelingen består af godt 20 dygtige medarbejdere med meget bred faglighed – fra business relations managere, start up-managere, til rekrutteringskonsulenter, karrierekonsulenter og digitale læringskonsulenter.

Du kommer til at arbejde særlig tæt sammen afdelingen for medlemskommunikation og -marketing, afdelingen for karriererådgivning samt vores medlemsdirektør, som du kommer til at referere til. Du bliver en del af en tæt samarbejdende chefgruppe med 11 chefkollegaer.

Ledelsesprincipper

Vi er en lærende organisation, som har 4 ledelsesprincipper, som du skal kunne se dig selv i og udleve:

Søg nye vej: Være nysgerrig, efterspørge feedback, løbende udvikling, udfordre rutiner.

Skab resultater: Motivere og involvere og prioritere i fællesskab. Følge op på strategier og indsatser – og fejre successer.

Sæt retning og sæt fri: Vise tillid, vise retning frem for at give løsninger, give mandat til medarbejderne, og være tilgængelig i fht. sparring.

Helhed først: Medlemmet først, samarbejde på tværs, byd ind – også når vi er uenige.

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte Medlemsdirektør Marianne Strøm Hansen på tlf.: 53 57 88 60 eller mail msh@aka.dk

Vi ser frem til at modtage ansøgning og CV samt eventuelt relevante bilag fra dig snarest muligt og senest den 6. juni 2023. Vi forventer at holde 1. samtaler den 12. og 13. juni samt 2. samtaler den 26. og 27. juni – og der vil derimellem være en personlighedsprofil.

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google Plus Udskriv Tip en ven

Akademikernes A-kasse
Akademikernes A-kasse er med mere end 250 medarbejdere og over 285.000 medlemmer landets største a-kasse. Vi hjælper medlemmerne stærkere videre i alle arbejdslivets overgange. Hos os bliver du en del af en rummelig arbejdsplads, hvor der bliver taget hensyn til, at dit arbejdsliv og familieliv skal passe sammen. Vi har en uformel kultur og et miljø, hvor der er plads til at begå og lære af sine fejl, så vi hele tiden udvikler os til gavn for vores medlemmer.


Frist:
Kontaktperson:
Marianne Strøm Hansen Medlemsdirektør +4533950410 msh@aka.dk
Jobområde: Ledelse
Stillingstype: Chef for Medlemstilbud
Akademikernes A-kasse
Vester Farimagsgade 13
1606 København V
Tlf. 33 95 03 95