Visionær kommunikations- og marketingchef til Akademikernes A-kasse

Vil du stå i spidsen for en markant udvikling af Akademikernes A-kasses kommunikation og marketing? Og vil du være med til at sikre 285.000 medlemmer den bedst mulige medlemsoplevelse?

Så er stillingen som chef for kommunikation og marketing måske noget for dig

Som chef for kommunikation og marketing kommer du til at stå i spidsen for en afdeling, der står midt i en stor og spændende forandring.

Fokus på medlemsoplevelsen

Udviklingen er forankret i en helt ny marketing- og kommunikationsstrategi, som du får ansvar for at implementere. Det overordnede mål er, at vores kommunikation og markedsføring skal understøtte, at medlemmer oplever, at det er nemt at blive og være medlem, og at medlemsskabet giver værdi i alle arbejdslivets overgange. Ikke kun ved ledighed, men også når man går fra studieliv til arbejdsliv; fra fastansættelse til udspring i freelancelivet eller fra en branche til en anden.

Derfor skal kommunikationen være relevant og nærværende for både nuværende og potentielle medlemmer i de forskellige situationer, de står i – og brugerrejserne skal være stærke på tværs af alle kontaktpunkter.

Udvikling og implementering

Du kommer således til at spille en nøglerolle i at løfte vores marketing og kommunikation til et nyt niveau, hvor vi kan møde det enkelte medlem på det rette tidpunkt og sted. Du får således bl.a. ansvar for arbejdet med:

  • At udvikle medlemskommunikationen, så den ikke kun retter sig mod ledige medlemmer, men også giver værdi til medlemmerne bredt set
  • At udvikle og eksekvere kampagne- og kommunikationsaktiviteter målrettet hvervning og fastholdelse af medlemmer – ofte i samarbejde med eksterne bureauer
  • At sikre, at nye digitale muligheder inden for marketing og kommunikation udnyttes til at skabe relevant og sammenhængende kommunikation – vi har netop udviklet en ny digital platform, der bl.a. giver mulighed for databaseret medlemskommunikation og marketing.
  • Ansvar for øvrige strategier bl.a. brandpositionering og SoMe, samt drift og udvikling af vores eksterne kommunikationskanaler, web, mediet Akademikerliv, nyhedsbreve og SoMe-kanaler.

Er det dig?

Vi søger dig, som har solid kommerciel forståelse og kan omsætte kommunikation- og marketingsaktiviteterne til hvervning og fastholdelse af medlemmer.

Det indebærer bl.a.:

  • Erfaring med kampagneudvikling og -eksekvering
  • Stor viden om nye digitale muligheder inden for kommunikation og marketing
  • Erfaring med udvikling og eksekvering af effektiv medlems- eller kundekommunikation og marketing på tværs af flere kanaler - baseret på indsigter fra både kvalitative og kvantitative analyser
  • Erfaring med at arbejde med at øge medlems- eller kundetilfredshed
  • At du har en relevant uddannelse (måske cand.com eller cand.merc) – og solid ledelseserfaring.

Chef for bred vifte af fagligheder

Du bliver chef for en afdeling med ca. 15 medarbejdere, der arbejder med alle dele af kommunikation og marketing: Branding, direkte medlemskommunikation, medlemsindsigter og brugerrejser, markedsføring og journalistik.

Herudover er der som en del af den nye marketings- og kommunikationsstrategi etableret et Omnichannel-team og et Customer experience-team, der sikrer samarbejde på tværs af organisation om kanaler og brugerrejser. Begge teams er knyttet til afdelingen for kommunikation og marketing.

Du bliver en del af en tæt samarbejdende chefgruppe med 11 chefkollegaer og kommer til at referere til vores medlemsdirektør.

Ledelsesprincipper

Vi er en lærende organisation, som har 4 ledelsesprincipper, som du skal kunne se dig selv i og udleve:

Søg nye vej: Være nysgerrig, efterspørge feedback, løbende udvikling, udfordre rutiner.

Skab resultater: Motivere og involvere og prioritere i fællesskab. Følge op på strategier og indsatser – og fejre successer.

Sæt retning og sæt fri: Vise tillid, vise retning frem for at give løsninger, give mandat til medarbejderne, og være tilgængelig i fht. sparring.

Helhed først: Medlemmet først, samarbejde på tværs, byd ind – også når vi er uenige.

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte Medlemsdirektør Marianne Strøm Hansen på tlf.: 53 57 88 60 eller mail msh@aka.dk

Vi ser frem til at modtage ansøgning og CV samt eventuelt relevante bilag fra dig snarest muligt og senest den 6. juni 2023. Vi forventer at holde samtaler den 12. og 13. juni samt 2. samtaler den 26. og 27. juni – og der vil derimellem være en personlighedsprofil.

Ansøg
Del i dit netværk Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på Google Plus Udskriv Tip en ven

Akademikernes A-kasse
Akademikernes A-kasse er med mere end 250 medarbejdere og over 285.000 medlemmer landets største a-kasse. Vi hjælper medlemmerne stærkere videre i alle arbejdslivets overgange. Hos os bliver du en del af en rummelig arbejdsplads, hvor der bliver taget hensyn til, at dit arbejdsliv og familieliv skal passe sammen. Vi har en uformel kultur og et miljø, hvor der er plads til at begå og lære af sine fejl, så vi hele tiden udvikler os til gavn for vores medlemmer.


Frist:
Kontaktperson:
Marianne Strøm Hansen Medlemsdirektør +4533950410 msh@aka.dk
Jobområde: Ledelse
Stillingstype: Kommunikations- og marketingchef
Akademikernes A-kasse
Vester Farimagsgade 13
1606 København V
Tlf. 33 95 03 95